↑ Return to Nintendo

Reparatie Nintendo DS lite.

UW Nintendo DS Lite snel en vakkundig hersteld.boven schem stuk Nintendo DS Lite.

Wij verrichten alle mogelijke reparaties aan uw Nintendo DS Lite. Bijna alle onderdelen op voorraad. Uw DS wordt binnen 1 tot 2 werkdagen na ontvangst weer hersteld aangetekend retour gezonden. Al onze prijzen zijn incl. onderdelen, verpakking en retourzending. Wij bieden u de mogelijkheid (via het aanmeldformulier) een lege verpakking naar u toe te sturen. Deze kunt u gebruiken om uw Nintendo DS Lite in te verpakken en op te sturen. De verpakking is reeds voorzien van ons adres. In de verpakking bevindt zich een leeg adreslabel; hierop kunt u uw gegevens invullen. U hoeft dus alleen de verpakking in elkaar te vouwen en de Nintendo DS Lite er in te doen en op te sturen.

Of zelf bezorgen. (ook in het weekend en in de avonduren)

De factuur ontvangt u samen met de herstelde Nintendo DS.

 

Nintendo DS Lite reparatie prijslijst.

LCD scherm vervangen Bottom: € 45,00

LCD scherm vervangen Top: € 50,00

Touch-screen vervangen: € 35,00

Behuizing vervangen (inclusief behuizing): € 50,00

Zekering vervangen: € 30,00

Aan/uit schakelaar vervangen: € 35,00

Volume schakelaar vervangen: € 30,00

Slot-1  Card-socket vervangen: € 40,00

Touch-screen connector P6 vervangen: € 30,00

AC-connector vervangen: € 30,00

D-pad (rubber) vervangen: € 25,00

Speakers vervangen: € 40,00

Scharnier vervangen: € 20,00 ( als de behuizing nog heel is, anders moet de behuizing worden vervangen).

L of R button vervangen (per knop): € 22,00

Wifi module vervangen: € 25,00

 

De Nintendo DS Lite is in Europa verkrijgbaar voor een aanbevolen prijs van 149,99 euro. Deze is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, roze en sinds najaar 2007 ook in het zilver. De zwarte versie was bij de Europese introductie een primeur, aangezien deze op dat moment in de rest van de wereld niet verkrijgbaar was.

Sinds 13 juni 2008 zijn er drie nieuwe kleuren verkrijgbaar, namelijk rood, turquoise en (exclusief voor Europa) groen.

De Nintendo DS Lite heeft een 42 % kleiner volume en weegt 21% minder dan de originele Nintendo DS. Ook de opmaak van de knoppen hebben kleine wijzigingen ondergaan, met de Start/Select-knoppen die onder de knoppen A/B/X/Y zitten.

De stylus glijdt nu zijdelings in het systeem en de microfoon is verplaatst naar het scharnier in het centrale systeem. Ook is de Power-knop verplaatst naar de zijkant van het systeem als schakelaar, in tegenstelling tot een knop recht boven het D-pad op de originele DS (dit werd beschouwd als een armzalig ontwerp, omdat men tijdens het spelen per ongeluk op het power-knopje kan drukken, met als gevolg dat het spel uitgaat zonder op te slaan). De schermen zijn ook aangepast; de gebruiker kan tussen vier niveaus van helderheid kiezen om de efficiëntie van de batterij te verhogen. Vergeleken met het originele model is de helderheid, zelfs op het laagste niveau, beter. De batterij wordt in 3 uur volledig opgeladen, terwijl bij de originele DS de batterij in 4 uur wordt opgeladen.

De schermen raken elkaar wanneer hij wordt dichtgeklapt en zo wordt verhinderd dat een voorwerp tussen de schermen zou glijden en zo het scherm zou beschadigen. De Nintendo DS Lite handhaaft de eerdere functies van de originele Nintendo DS, inclusief de backwards-compatibiliteit met Game Boy Advance-cartridges, ondanks dat ze uit het apparaat steken. Bij de Nintendo DS Lite wordt er ook een nep-Game Boy Advance-cartridge meegegeven zodat het stijlvolle uiterlijk van de Nintendo DS Lite niet verpest wordt en er geen stof in het slot komt.

De makkelijkste en snelste weg om uw Nintendo DS Lite te laten repareren!!

 


SEO Powered By SEOPressor